m
VORES VÆRDIER
BÆREDYGTIGHED
BÆREDYGTIGHED

Det vigtigt for os i MåtteXpressen er at passe på miljøet og hinanden. Helt fra start har vi arbejdet både med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Af denne årsag, deltager vi et større internationalt samarbejde under temaet Ansvarlig Vækst.

Vores miljøvenlige produktion sparer penge med minimalt vand- og energiforbrug. Alt regnvand opsamles og genbruges til vaskerierne. Under vaskeprocessen jordopvarmes vandet og en minimal mængde energi bliver derved brugt. Med andre ord har vi vendt bæredygtighed til en konkurrencefordel, der bidrager til glade medarbejdere, kunder og omgivelser til samme lave priser.

måtter på gulv
måtter på væg
GENNEMSIGTIGHED
GENNEMSIGTIGHED

Vi har fokus på gennemsigtighed mellem os og vores kunder. Vores abonnementer kører med en fast pris, og du kan altid se, hvad du får og betaler. Vi sørger for, at der er økonomisk gennemskuelighed og mindst mulig administration for dig.

LEVERINGSSIKKERHED
LEVERINGSSIKKERHED

Vi sikrer tryghed og leveringssikkerhed med GPS-plots. Alle leveringer bliver bekræftet, så du på din elektroniske følgeseddel altid kan se dine fuldførte leveringer. På den måde sikre vi og du, at du får, hvad du betaler for; levering af rene måtter i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser og aftalt tid. Vores biler og chaufører kan altid kendes med synligt logo, hver gang dine måtter skiftes.

transportbånd med måtter