m
VORES VÆRDIER
BÆREDYGTIGHED
BÆREDYGTIGHED

Når vi driver virksomhed, handler det om at passe på miljøet og hinanden. Siden start har MåtteXpressen arbejdet med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Vi deltager i et større internationalt samarbejde under temaet Ansvarlig Vækst.

Vores miljøvenlige produktion sparer penge med minimalt vand- og energiforbrug. Vaskeriet er designet, så alt regnvand opsamles og genbruges, og vandet jordvarmes, så der bruges minimal energi. Med andre ord er bæredygtighed blevet en konkurrencefordel, der medvirker til glade medarbejdere, kunder og omgivelser uden det bliver dyrere.

måtter på gulv
måtter på væg
GENNEMSIGTIGHED
GENNEMSIGTIGHED

I MåtteXpressen mener vi, at det skal være gennemskueligt at være kunde. Derfor kører vores service på abonnement med fast pris. Du kan altid se, hvad du får, og hvad du betaler. Det giver økonomisk gennemskuelighed og mindst mulig administration for dig.

LEVERINGSSIKKERHED
LEVERINGSSIKKERHED

Tryghed og leveringssikkerhed med GPS-plots Vi bekræfter alle leveringer med GPS-plots, så du på din elektroniske følgeseddel altid kan se dine fuldførte leverancer. Det giver dig sikkerhed for, at du får, hvad du betaler for. Vi leverer altid rene måtter i højeste kvalitet og til aftalt tid. Det er nemt at kende vores biler, og chaufføren kommer med synligt logo, når måtterne i din forretning skiftes.

transportbånd med måtter